studio igNor logo

Art & Architecture

Fred Rolloos


Studio igNor heeft in de cultuur maand september een bijzondere expositie, passend bij de setting aan de Nieuwe Maas. In het thema 'Waterwerken' toont kunstschilder Fred Rolloos zijn talenten op het canvas. Speciaal voor deze expositie maakte hij een selectie van werken die het scheepsverkeer van de Stormpolder en waterwerken in de Krimpenerwaard tonen. Werken die resoneren in de expositieruimte en een eigen verhaal vertellen. Een andere, meer verborgen kant van Krimpen laten zien. Eenmalig en absoluut een aanrader voor liefhebbers van scheepvaart en industrieel erfgoed.

Fred Rolloos, in 1962 afgestudeerd aan de Rotterdamse Academie der kunsten, is 45 jaar werkzaam geweest als graficus en dat is terug te zien in zijn spannende vlakverdeling, strak lijnwerk en helder kleurgebruik.

De feestelijke opening van de expositie zal plaatsvinden op zaterdag 11 september 2021 om 11 uur. U bent van harte welkom! Vanaf dan is de expositie te bezichtigen op zaterdagen en zondagen van 11.00 tot 18.00 uur tot 16 oktober, met uitzondering van 18, 19 en 26 september 2021.

Let op ... de expositieruimte is op de 1e etage en er is geen lift aanwezig, dus helaas wat lastig toegangkelijk voor mindervaliden. Meer info kunt u vinden op facebook of e-mail uw vragen naar nora@ignor.nl.

De ingang naar de expositieruimte loopt via lunchroom Leuk, Industrieweg 2B Krimpen aan den IJssel. Toon route.

 
back to Start